NONI SOK – BIO 100 % 330 ml, Medicura

6,49

BIO NONI SOK 330 ml, Medicura

Dragocen dodatek za prehrano!
Art.: MC1089

• 100% čisti sok v najboljši originalni kvaliteti
• Iz nadzorovane ekološke pridelave DE-ÖKO-012

Bio NONI sok – 100 %

Še posebej dragocen za vašo prehrano! 100 % čisti sok, izvirne-originalne kakovosti, iz sveže nabranega sadja NONI iz certificirane ekološke pridelave DE-ÖKO-012. BIO Noni sok pridobijo iz na soncu dozorelih, ročno obranih in aromatičnih tropskih sadežev (Morinda Citrifolia L.). 100% čisti naravni sok, brez dodanih konzervansov in arom. Sadeži so sveže obrani in obdelani.

BIO NONI sok – sok indijske murve!

Sok indijske murve, narejen iz sadežev Morinda citrifolia L. (ekološko). Divje rastoča vrsta sadja indijske murve (Morinda citrifolia L.) je bila zelo cenjena s strani domorodcev polinezijskih otokov, kot dragocena hrana že več kot 2000 let. V topli tropski klimi in s hranili bogati zemlji so ustvarjeni popolni pogoji za rast, kar je garancija za vrhunsko kakovost BIO NONI soka. Ekološka pridelava, sveže obrani sadeži in ročna obdelava pa to samo še dopolnjujejo.

NONI sok – BIO ekološki certifikat

Naš BIO NONI sok, je čisti 100 % sadni sok narejen iz sadja, ki je certificirano ekološko Tahitian Noni (Morinda citrifolia). NONI sadje, ki se uporablja, je sveže nabrano in skrbno predelano, tako da vsa moč sadja ostane v samem soku. Sanct Bernhard BIO Noni sok je dobil odobritev s strani BVL (Zvezni urad za varstvo potrošnikov in varnost hrane) po uredbi EU št 258/97, Nova živila 2003/426 / ES, s predložitvijo dokazil, da je NONI sok popolnoma enakovreden originalnemu izdelku.
Zaradi njihovega nenavadnega vonja in okusa NONI poimenujejo v nekaterih državah “cheese fruit”. Čisti NONI sok je torej mogoče po želji mešati s sadnim sokom.

BIO NONI sok


 • Prehranske vrednosti na 100 ml na 30 ml:
  Energija 65 kJ/15 kcal 19,5 kJ/4,5kcal
  Maščobe < 0,1 g < 0,1 g
  Ogljikovi hidrati 2,5 g 0,8 g
  Beljakovine 0,5 g <0,2 g
  Soli 0,03 g 0,01 g

Priporočena uporaba: Vzemite dnevno 2 15 ml (zjutraj in zvečer) ali 1 x 30 ml, najbolje pol ure pred obrokom, nerazredčeno ali razredčeno s tekočino.
Sestavine: BIO Noni sok (100%) od Tahiti NFC sok iz sadežev Morinda citrifolia L. acc. Uredba (ES) št 258/97 Novel Food 2003/426 / ES.
Vsebina: 330 ml.
BIO Noni sok je naravni izdelek. Razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne kažejo na izgubo kakovosti.
Alergeni: Ne vsebuje alergenov.
Omejitev uporabe:
Primeren za diabetike, priporočena dnevna količina 30 ml ustreza 0,1 krušne enote.

Opozorilo:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti! Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 6 tednih. Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže.
DE-ÖKO-012
Zastopa in prodaja: Vibrimed d.o.o., Unec 249, 1381 Rakek,www.vibrimed.eu,info@vibrimed.eu.

Dodatne informacije

Teža 0.600 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NONI SOK – BIO 100 % 330 ml, Medicura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

I accept the Privacy Policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.