Stoletna tradicija zdravja iz Kräuterhaus Sanct Bernhard

 

Več kot 110 let, od leta 1903, je Kräuterhaus Sanct Bernhard sinonim za vrhunsko kakovost, učinkovitih naravnih prehranskih dopolnil in izdelkov za nego telesa. Njihove bogate izkušnje, strokovno usposobljeni zaposleni, lastna proizvodnja in skrbno spremljanje kakovosti, je zagotovilo, da  vsi naši izdelki izpolnjujejo najvišje standarde. (BIO, DE-OKO-001)

Zgodovina Kräuterhaus Sanct Bernhard se je začela že veliko prej z nabiranjem cenjenih rastlin na pobočju gore Sanct Bernhard v švicarskih Alpah.

Tako kot so to počeli že pred sto leti tudi danes uporabljajo le visoko kvalitetne surovine, skrbno izbrane esence z učinkovitimi odmerki, ekstrakte in aktivne  sestavine  iz narave. Naš cilj je zagotoviti splošno dobro počutje telesa, zdravje in naravno lepoto-Zdravi in lepi z naravo (Vibrimed-NATURA).

Kjer je mogoče in primerno so naše sestavine rastlinskega ali mineralnega izvora. Lastna proizvodnja in stalne kontrole nam zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov.

Danes, več sto tisoč kupcev koristi naše znanje in izkušnje. Radi bi poudarili, da lasten razvoj, proizvodnja in neposredna prodaja izdelka kupcu jamči, da lahko sedaj in v prihodnosti pričakuje inovativne in visoko kakovostne izdelke po razumni ceni.

Razvoj novih formul z našimi farmacevti, lastna proizvodnja visoko učinkovitih rastlinskih ekstraktov in esenc, s sodobno opremo, spremljanje parametrov v lastnem laboratoriju – vse to zagotavlja, da vam nudimo samo najbolj učinkovite ter proizvode najvišje kakovosti.

Vibrimed d.o.o., kot partner podjetja Kräuterhaus Sanct Bernhard, Nemčija, vam zagotavlja razpoložljivost vseh teh proizvodov na slovenskem tržišču.

Vibrimed-Natura je podjetje, ki je specializirano za prodajo na drobno (preko spletne trgovine) zdrave prehrane, učinkovitih naravnih prehranskih dopolnil in naravnih izdelkov za nego telesa.

Naš vizija in cilj je: Zdravi in lepi z naravo.

Preverite nemško kvaliteto!

KSB_Logo 500x300VibriMed_Logo_Email