Način plačila
Naročeno blago je možno plačati:

  1. S plačilom po predračunu:po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 2 dni oz. v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, ga lahko poravnate na: Vibrimed d.o.o., Unec 249, SI-1381 Rakek,TRR: IBAN: SI56 6100 0000 9615 181; SWIFT KODA/BIC: HDELSI22 Odprt pri banki: Delavska hranilnica d.d., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana. Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 12345). V polju koda namena lahko izberete OTHR.
  2. S plačilom po povzetju:naročeno blago lahko plačate ob prevzemu. Plačilo je možno le z gotovino. Ne glede na vrednost pošiljke, morate biti pri prevzemu osebno prisotni. Pri plačilu po povzetju se zaradi dodatne provizije, ki jo obračunavajo dostavne službe obračuna še pavšalni znesek v višini 1,00 EUR za vse nakupe do vrednosti 250,00 €.

Do končnega plačila je blago v lasti podjetja Vibrimed d.o.o.

Stroški pošiljanja v primeru plačila po povzetju (POŠTNINA Z ODKUPNINO):

Do kg DPD 1,00 € (plačilo po povzetju)
2 kg 3,99 € 1,00 €
5 kg 4,99 € 1,00 €
10 kg 5,99 € 1,00 €
15 kg 6,99 € 1,00 €
20 kg 7,99 € 1,00 €
25 kg 8,99 € 1,00 €
31,5 kg 9,99 € 1,00 €
50 kg 10,99 € 1,00 €

Dostava
Blago, naročeno v spletni trgovini VIBRIMED, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naročeno blago dostavlja kurirska služba DPD d.o.o. (DEPO 1696) oziroma na izrecno željo kupca Pošta Slovenije. Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Strošek dostave
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,99 EUR za pakete do 2kg (za težje pakete si lahko ogledate priložen cenik) TUKAJ. V primeru naročila po povzetju se zaračuna še strošek kupnine v višini 1,00 EUR. Če izberete naročilo s plačilom preko predračuna, strošek kupnine odpade.

Za več informacij o dostavi pokličite našo podporno ekipo na 041 579 499 ali nam pišite na info@vibrimed.eu.

Brezplačna dostava
Brezplačna dostava velja za vsa naročila nad 50 EUR. Brezplačna dostava velja tudi za nekatere artikle (akcijski paketi), kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Če poleg takega artikla naročite še druge artikle, je dostava še vedno brezplačna!

Dostava dopoldne – kamorkoli
Dostavna služba pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestite, da želite dostavo na drug naslov. Razen če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (na primer v službo). Če ste ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine.

Če vas v času dostave ni doma, in niste dosegljivi na telefon bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo potrebno počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
* če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša, kot za druge, bomo artikle, ki so na zalogi poslali takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
* če bo čakalna doba zelo dolga, bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli naveličate čakanja, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Dostava paketa je ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste prejeli obvestilo, tako da boste seznanjeni z odpremo blaga.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041 579 499 ali nam pišite na info@vibrimed.eu.